MOHR FOCUS ON FASHION

Per 15 september 2016 gaat de fashiontak van Total Creation verder onder de naam ‘mohr.amsterdam’.
Vorig jaar al openden wij ons kantoor aan de Vijzelstraat in Amsterdam. Hier hebben wij in korte tijd een geweldig modeminnend team samen kunnen stellen dat zich volledig richt op de fashionklanten. “We zijn zo groot geworden de afgelopen jaren dat het tijd is geworden om ons op te splitsen”, legt Managing director Marlies Zwolle uit. “Op deze manier scheppen we meer duidelijkheid naar onze klanten toe en kunnen we een nog sterkere focus leggen op de fashion detailmarkt.”

Van idee tot uitvoering

De naam MOHR verwijst naar de meisjesnaam van Marlies Zwolle en tevens naar het uitgebreide servicepakket dat het bedrijf biedt. “Photography, concepts & more’ luidt onze pay-off”, legt Marlies Zwolle uit. “We bedenken in lijn met de visie van een bedrijf een concept voor fotografie en voeren die vervolgens ook uit. Waarbij we zelf decors bouwen, locaties uitzoeken en modellen selecteren. Daarnaast verzorgen we desgewenst ook video’s voor online gebruik of maken we een, al dan niet digitaal, lookbook.”

Naast het concept, de fotografie en de opmaak maakt ook het gehele projectmanagement standaard deel uit van de werkzaamheden. Marlies Zwolle: “We kunnen het gehele traject vanaf het allereerste idee tot aan de daadwerkelijke uitvoering uit handen nemen van de klant. Dat stukje ontzorgen is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Door het faciliteren van onze eigen specialisten, als fotografen, stylisten, visagisten en art directors, spelen we in op de vaak intensieve drukte van de marketing- en communicatieafdeling.”

Toegankelijk concept

Op de nieuwe website mohr.amsterdam, waar een overzicht staat van de huidige klanten zoals Oger, Houtbrox, Duthler, Roberto Sarto en kleertjes.com, vind je vier geheel ontzorgende pakketten waarbij fotografie van begin tot eind geregeld is. “Hiermee bieden we een toegankelijk concept voor zowel de kleine fashionwinkel als het luxe fashionlabel en alles wat daar tussen zit”, aldus Marlies Zwolle. “Doordat we beschikken over een eigen fotostudio – compleet met een team van fotografen, stylisten, decorbouwers en beeldbewerkers – hebben we de volledige creatie en productie onder één dak. Hierdoor zijn we slagvaardig, efficiënt en is zo goed als elke deadline haalbaar.”

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.mohr.amsterdam!  

TERUG NAAR OVERZICHT