TC GOES ORANGE

Onze managing director, Marlies Zwolle, gaat een week lang fietsen in Zambia voor de stichting Orange Babies. Wij van Total Creation helpen haar om zo veel mogelijk geld op te halen. Daarom hebben we onze talenten gebundeld en diverse uiteenlopen acties ontwikkeld.  Van zomerse armbandjes tot waanzinnige handgemaakte ansichtkaarten. Dit alles onder het thema “Smile for Orange Babies”. Nieuwsgierig? Neem een kijkje voor een overzicht van de verschillende acties op www.tcgoesorange.nl

Waarom Marlies deelneemt aan de fietstocht door Zambia? Lees het hier:

“Al weken ben ik bezig om me voor te bereiden op de fietstocht door Zambia. Zo’n expeditie schud je niet zomaar uit je mouw natuurlijk: de temperatuur daar schommelt in oktober rond de dertig graden, en echt comfortabel fietsen is het niet op zandweggetjes. Waarom ik het dan toch doe?

Om het goede doel, natuurlijk. Daar begint het. Orange Babies biedt directe hulp aan mensen die slachtoffer zijn van het hiv-virus, met name zwangere vrouwen en kinderen. Het geld dat we gezamenlijk met de sponsortocht ophalen, brengen we direct daar naartoe waar het nodig is.

Daarnaast trekt natuurlijk ook het avontuur: de fietstocht is echt een enorme uitdaging! Ik zit dan fysiek op de fiets, maar belangrijker is dat we dit project samen aangaan. Samen met de initiatiefnemers van Orange Babies. Samen ook met mijn collega’s van Total Creation die zich met hart en ziel – en met al hun creativiteit – inzetten om dit project tot een succes te maken.

Dat is fantastisch om mee te maken en eigenlijk ook de kern van ons bedrijf: het zijn letterlijk de mensen die het doen. Dankzij hun initiatieven en inzet kunnen we mooie dingen creëren, in Nederland en daarbuiten. We doen het sámen. Samen vormen we Total Creation; samen wonen we op deze wereld.” 

Bekijk hieronder een paar van de acties of kijk op www.tcgoesorange.nl:

TERUG NAAR OVERZICHT