CONCEPT, VORMGEVING EN FOTOGRAFIE

All the way
Kidzclub, onderdeel van ANWR-Garant, is een concept waaraan zelfstandig ondernemers kunnen deelnemen om hun schoenencollectie te promoten. Wij ontwikkelden voor Kidzclub een nieuw communicatieconcept. En tekenden ook voor de uitrol, inclusief de fotografie en styling. Gefocust van begin tot het eind. Dit doen wij jaarlijks voor twee uitgaven. Zo presenteren we elk seizoen weer de nieuwste schoenencollectie.

Kidz are king
Voor ouders moeten kinderschoenen vooral goed zitten en de juiste ondersteuning bieden. Kinderen? Die willen vooral dat ze er gaaf uitzien. Op zoek dus naar de perfecte match. In ons concept draaiden we de boel eens om. Niet de schoenen maar de kinderen dus in the spotlight. Kleine prinsesjes en stoere jongens. Klant is Koning.

Control freaks
De fotografie vond uiteraard plaats in onze eigen fotostudio. We castten de modellen, verzorgden de visagie. En natuurlijk ook de styling. Garantie voor topresultaat.

’t Complete plaatje
Kidzclub verkoopt weliswaar schoenen, de kleding die je erbij draagt, is ook essentieel. Want deze moet precies passen bij de schoenen. Dus maakten we vooraf een gedetailleerd styling-plan. In nauw overleg met de klant, dat spreekt voor zich.

Puntjes op de i
In de folder van Kidzclub komt alles bij elkaar. Smaakvolle modelfotografie, precies de juiste headings en natuurlijk de mooiste packshots.

TERUG NAAR OVERZICHT