CONCEPT, FOTOGRAFIE & VORMGEVING

Scapino bestaat al ruim 40 jaar en is de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Bij Scapino worden trends op de voet gevolgd. Je vindt er dus altijd artikelen volgens de laatste mode. Maar wel voor zéér scherpe prijzen. Een uitdaging in communicatie. Want hoe laat je de kwalitatieve modieuze kant zien, zonder dat het duur oogt?

Voor schoenenwinkel Scapino verzorgden wij de conceptontwikkeling, vormgeving en fotografie van alle huis-aan-huis-folders en de doorvertaling op de winkelvloer.

De juiste balans
De mooiste locaties, maar wel bereikbaar voor de klanten. De beste professionele modellen, maar wel the girl or boy next door. Zo herkennen de klanten zichzelf én Scapino. En combineren we mooi en kwalitatief met een scherpe prijs.

Het complete plaatje
Bij het ontwikkelen van iedere campagne, nemen we aan het begin direct de communicatie op de winkelvloer mee. Zo ben je zeker van een geïntegreerde campagne, herkenbaar op alle mogelijke plaatsen.

 

De fotografie vindt zowel op diverse locaties in Nederland plaats, als in onze eigen fotostudio in Ede. Zo waren we voor folder 13/14 ‘Mooi de lente in!’ in Egmond aan Zee.
TERUG NAAR OVERZICHT